joi, 25 martie 2010

Fara greva ?

Azi, dupa cum stim toti, era anuntata o greva a profesorilor, care spre nenorocirea noastra nu s`a mai materializat. Ce mi se pare mie ciudat este ca profesorii astazi au fost mai intaratati sa puna note (nu tocmai bune), sa predea si sa`si faca ora ca cetateni onorabili ai Romaniei. Imi pare rau pentru cei de a12a, pt ca din cate am inteles si cand erau in clasa a8a au pierdut 2 sau 3 saptamani de scoala tot din cauza unei greve a profesorilor. Dar, dupa cum spune o veche vorba romaneasca, necazul unuia e fericirea altuia. Pe mine, una nu m`ar deranja o mini-vacanta, ca prea am fost in priza anul acesta.

4 comentarii:

  1. nu mai sustineti astfel de greve false si ilegale dpdv moral si etic.

    RăspundețiȘtergere
  2. da ca tu cand erai in scoala, asta doreai...sa faci ore incontinuu...cand venea vacanta stateai in casa si plangeai, nu?

    RăspundețiȘtergere
  3. adica dpdv moral si moral sau etic si etic ca si asa sunt sinonime. si grevele nu sunt false atata timp cat au loc in alte institutii si nici ilegale, frustratule!

    RăspundețiȘtergere
  4. vacanta e vacanta,dar o masa de idioti care sunt trimisi in fata la ministerul educatiei sa tipe toata ziua ca alti 2-3 oameni sa se imbogateasca,nu e o greva foarte corecta si cu o idee de ajutor al profesorilor.

    RăspundețiȘtergere